31 Αυγούστου, 2021
από Athens Indymedia
45 προβολές

Συνεβη στις 22.30, 27 Αυγούστου.

Απέναντι απο τις εστιες στην κεντρική είσοδο στην Ούλοφ Παλμε εχει ενα πάρκο και αραζαμε μέσα σε ενα παγκάκι με μια φιλη μου. Και ενα παιδι γύρω στα 28 1.80-1.85 σχετικά αδύνατος με βερμούδα στεκοταν στο απο πανω στενό και μας κοίταγε. Τον ειδε η φιλη μου και αυτος εκανε οτι παει προς την έξοδο. Εμεις σηκωθηκαμε και βγηκαμε απο την κατω μερια του παρκου και κατσαμε στο τοιχακι που το χωρίζει απο το δρόμο για περίπου 20 λεπτά. Μετα σηκωθηκαμε και πηγαμε περιμετρικά σχεδον του παρκου για να βγουμε παλι ουλοφ Παλμε.

Στο σημείο που εγινε το συμβαν δεν υπηρχε φωτισμος και στην δεξιά μου πλευρα ήταν τα τελευταία καγκελα που χωρίζουν το παρκο απο τον δρομο, κατι θαμνοι και απο πάνω μου δέντρα. Εμεις περπατάγαμε με μέτριο ρυθμό και ξαφνικα λίγο πριν βγουμε στον κεντρικό δρομο μπροστά μας λέω στην φιλη μου ” με κοτσιλησε πουλί” , αυτο ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα γιατι δεν ειδα κάτι η καποιον. Για αυτο τον λόγο και επειδή δεν ειδα ποιος και τι έγινε, απλα ενιωσε κάτι υγρό να πέφτει στην αριστερή μου παλάμη που κουναγα καθως περπατάγαμε και σε όλη την δεξια μου πλευρα απο ώμο μεχρι αγκώνα, δεν μπορώ να πω πως ηταν το ιδιο πρόσωπο που μας κοζαρε νωρίτερα. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ηταν αυτος η άλλος αλλα το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος σας κοιτάζει επιμονα στο εν λόγω πάρκο.

Στη συνεχεια η φιλη μου μου είπε να περάσουμε απέναντι στο περίπτερο να πάρουμε υγρα μαντηλάκια για να σκουπιστω. Στην απέναντι μερια του δρόμου ειχε φως και κοίταξα το χέρι μου και είδα πως αυτο που έπεσε πανω μου ηταν λευκο. Εκείνη την ωρα η φιλη μου πηγε να με σκουπίσει απο την αλλη πλευρά και είχε και στην τσάντα μου. Και οντως τα σημεία που ηταν λερωμένα δεν αιτιολογουν καποια ακαθαρσία πουλιού απο ψηλά. Αλλα πράξη σεξουαλικης εκτόνωσης απο το πλάι δηλαδη μεσα στους θάμνους. Ηταν ξεκάθαρα αυτο.

Απλα με προσοχή σε σημεία που δεν εχουν επαρκή φωτισμό και ειναι απομονωμένα . Το ξέρω οτι ακούγεται πολυ κυνικό αλλα δυστυχώς ουτε αύριο ειναι η μέρα που θα αλλαξει αυτος ο κοσμος και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε οσο πιο ψύχραιμες/-οι κ προετοιμασμενες/-οι γινεται. Επειδή κάποιος τυχαίος μπορεί απλά να θελησει να σε χυσει σημερα το βραδυ.
Πηγή: Athens.indymedia.org