14 Ιουνίου, 2021
από Ragnarok Squat
311 προβολέςΑργεντινή: εκρηκτική επίθεση εναντίον περιπολικού στο Μπουένος Άϊρες

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για δράση από τα ανατρεπτικά και αναρχικά συντρόφια μας σε απεργία πείνας από τις 16 Μαίου έως τις 23.

Ομολογούμε πως μετά την λήξη της απεργίας πείνας, αισθανόμασταν την ίδια επιτακτικότητα να δράσουμε. Να υιοθετήσουμε την εμπρηστική/καταστροφική δραστηριότητα εν είδει μίας μορφής συνένοχης αλληλουχίας με όσους σήμερα και χθες πολεμάμε μαζί έγκλειστοι στα κρατικά/αστικά κελιά.

Την νυχτα στις 18 Μαΐου, τοποθετήσαμε έναν σωλήνα σφραγισμένο στις 2 άκρες του, γεμάτο με διαλυμενα πυρομαχικά, αλεσμένο αλουμίνιο και μαύρη πυρίτιδα. Πυροδοτήθηκε μέσω χρονοδιακόπτη πλυντηρίου. Αφέθηκε κάτω από ένα περιπολικό της περιώνυμης και αγρυπνης αστυνομίας ενώ περιπολούσε λίγα μέτρα μακριά από τον επίτροπο της κοινότητας 15 της γειτονιάς Villa Crespo, τον Calle Camargo. Caba.

Ήμασταν ικανοί να ακούσουμε τον ισχυρό απελευθερωτικό πάταγο και τότε να διαπιστώσουμε το μέγεθος της καταστροφής. Πρώτος στόχος ήταν η μέγιστη δυνατή ζημιά. Ο δεύτερος, η διάχυση της δράσης, αποβλέποντας στην επίδειξη και προώθηση ομόλογων δράσεων, όχι ως  πρωτοπορία προς μίμηση αλλά ως καθημερινή αυτόνομη πρακτική. Ανταγωνιστική και ανατρεπτική. Χωρίς να υπερυψώνουμε αντίστοιχες ενέργειες στον σηκό του αγώνα. Δεν αιφνιδιαστήκαμε επίσης από την σιγή στα μέσα ενημέρωσης.

Όλα συνεχίζονται!!!!!

Όσο υπάρχει δυστυχία, θα υπάρχει εξέγερση!!!

Στους δρόμους ελεύθεροι ο Marcelo Villarroel και όλοι οι αναρχικοί και ανατρεπτικοί κρατούμενοι, οι έγκλειστες των εξεγέρσεων στην Χιλή και παγκοσμίως καθώς και οι φυλακισμένοι Μαπούτσε. Λευτεριά σε όλους!

Δύναμη στον Gabriel Pombo Da Silva, η δράση αυτή είναι επίσης αφιερωμένη σε σένα.

Στιγμιαία βίαιος και εντυπωσιακός πυρήνας.

Πηγή:actforfreedom

Μετάφραση: Δ.ο Ragnarok
Πηγή: Ragnarok.squat.gr