18 Μαρτίου, 2021
από Omniatv
308 προβολές

Συνεχίστηκε σήμερα, για 2η δικάσιμο, η εκδίκαση της υπόθεσης του Β. Σταθόπουλου. Περισσότερα σχετικά με την υπόθεση μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.

Δείτε εδώ την ανταπόκρισή μας από την 1η δικάσιμο.

Μετά την εξέταση και απόρριψη κάποιων από τα αιτήματα που προέβαλε η υπεράσπιση τόσο χθες όσο και σήμερα και την επιφύλαξη για άλλα, οι δύο παρόντες κατηγορούμενοι, Βαγγέλης Σταθόπουλος και Δ.Μ. δήλωσαν αθώοι για όλες τις κατηγορίες. Στη συνέχεια, η έδρα προχώρησε στην εξέταση των μαρτύρων του κατηγορητηρίου.

Πρώτη μάρτυρας εξετάστηκε ιατρός του Σισμανογλείου, Α.Α. και κατόπιν η νοσηλεύτρια Μ., που ανέφεραν την εκδοχή τους για τα περιστατικά με τον τραυματία τα οποία υποτίθεται πως συνδέουν τον Β. Σταθόπουλο με την υπόθεση.

Τρίτος μάρτυρας που εξετάστηκε, ήταν ο αστυνόμος Β΄, Φώτιος Μαρνεράς, που υπηρετεί στη ΔΑΕΕΒ από το 2009. Ο μάρτυρας δεν είχε κάτι ουσιώδες να εισφέρει, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε από πού προέρχονταν και τί έλεγαν τα «ανώνυμα τηλεφωνήματα» που δέχτηκε η ΔΑΕΕΒ και τα οποία ενέπλεξαν τον Β. Σταθόπουλο στην υπόθεση. Επίσης ισχυρίστηκε ότι προϊστάμενός του του είπε ότι πρόκειται για τον Σταθόπουλο, καθώς ήταν «γνωστός στην υπηρεσία».

Διαβάστε την ανταπόκρισή μας από την δικαστική αίθουσα:

5
7
votes

Article Rating
Πηγή: Omniatv.com