23 Οκτωβρίου, 2021
από Anarchy Press
192 προβολές

Ύστερα από καταδίωξη στην περιοχή του Περάματος, μπάτσοι κυριολεκτικά άδειασαν τα όπλα τους πάνω σε τρεις άοπλους ρομά οι οποίοι δεν σταμάτησαν σε έλεγχο της αστυνομίας. Οι μπάτσοι αρνήθηκαν να υπακούσουν σε εντολή ανωτέρων τους, με την οποία τους διέταξαν να σταματήσουν την καταδίωξη. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ο παραπαλανητικός τίτλος της «Καθημερινής» για «ασυνεννοησία». Δεν υπήρξε καμία ασυνεννοησία αλλά άρνηση εντολής με σκοπό να δωθεί το μήνυμα σε όσους στο μέλλον προσπαθήσουν είτε να αρνηθούν να σταματήσουν σε έλεγχο αλλά και γενικότερα να αμφισβητήσουν την εξουσία των μπάτσων. Το γεγονός αυτό δεν ήρθε προφανώς ουρανοκατέβατο και εντάσσεται σε μια δολοφονική κλιμάκωση των μπάτσων σε παρόμοια περιστατικά, ειδικότερα των τελευταίων 2 εβδομάδων (πλατεία Βάθης και Αγ. Παντελεήμωνας). Μέσω προγενέστερης δήλωσής του, το παραπάνω μήνυμα σαφέστατα μεταφέρθηκε και από τον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» Θεοδωρικάκο, μέσω της δήλωσής του πως οι αστυνομικοί έδρασαν με «ψυχραιμία, επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα». Ο νέος μπατσο-υπουργός Θεοδωρικάκος, αναθρεμένος στις κατασταλτικές επιχειρήσεις της ΚΝΕ, πασχίζει να αποδείξει πως είναι καλύτερος μπατσο- υπουργός από τον Χρυσοχοΐδη.

Η άρνηση των μπάτσων να σταματήσουν την καταδίωξη, το άδειασμα των όπλων σε άοπλους με αποτέλεσμα την δολοφονία ενός 20αχρονου ρομά και τον τραυματισμό ενός 16χρονου, υποδεικνύουν πως οι μπάτσοι είχαν στόχο να σκοτώσουν, όπως και έκαναν. Πρόκειται λοιπόν για ξεκάθαρη κρατική δολοφονία η οποία επιχειρήθηκε από την πρώτη στιγμή να διασκεδαστεί από έναν σεσημασμένο τσαρλατάνο της κυβέρνησης, τον Άδωνη Γεωργιάδη. Ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους μπάτσους πριν ακόμα γίνουν γνωστές βασικές πτυχές της δολοφονικής επιχείρησης: «Είναι απολύτως προφανές ότι οι Αστυνομικοί έκαναν καλά την δουλειά τους και ότι προστάτευσαν αμυνόμενοι και την ζωή τους και το Κοινωνικό Σύνολο. Μπράβο τους». Μόνο που η άμυνα για να γίνει, χρειάζεται μια επίθεση η οποία δεν έγινε, μόνο που η «σωστή» δουλειά υποτίθεται για έναν εξουσιαστή όπως ο Άδωνης είναι η τήρηση εντολών που τόσο λατρεύει ο Άδωνης. Οι τίτλοι των ειδήσεων με λέξεις όπως «σεσημασμένος κακοποιός» εντάσσονται στο φτιασίδωμα και στην δικαιολογία μιας ακόμα κρατικής δολοφονίας.

Προφανώς η στάση της αστυνομίας σπρώχνει στην οπλοκατοχή οποιουδήποτε «μικροεγκληματία» για την διαφύλαξη της ζωής του και τότε θα δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.

Το μήνυμα λοιπόν από την πλευρά του κράτους έχει δωθεί, στο χέρι μας να καεί παρέα με τον αποστολέα του.

Ελευθερόκοκκος
Πηγή: Anarchypress.wordpress.com