22 Νοεμβρίου, 2021
από Omniatv
260 προβολές

Το omniatv παρουσιάζει τη νέα σειρά εκπομπών Η Δίκη της Γλάδστωνος.

Η πρώτη εκπομπή με την ανασκόπηση των δικασίμων 1 και 2, θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00

Οδός Γλάδστωνος, 21 Σεπτεμβρίου 2018: Ο Ζακ Κωστόπουλος, γκέι, οροθετικός, ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ντραγκ περφόρμερ με το όνομα Zackie Oh, διακομίζεται νεκρός και χειροπεδημένος από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς προσπάθεια ανάνηψης, μετά από σειρά άγριων χτυπημάτων από 2 πολίτες και 8 αστυνομικούς, τους οποίους παρακολουθούσαν δεκάδες περαστικοί.

Οδός Δέγλερη, 20 Οκτωβρίου 2021: Η δίκη των έξι κατηγορουμένων από τους εμπλεκόμενους, ξεκινά στο Β’ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Χάρη στη λειτουργία του παρατηρητηρίου ZackieOh Justice Watch, παρακολουθούμε τη δίκη και σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις μέσα στη διαδικασία και γύρω από αυτήν, με ανάλυση, στοιχεία και συνεντεύξεις. Η διαδικτυακή εκπομπή Η Δίκη της Γλάδστωνος θα μεταδίδεται από αυτή τη σελίδα, καθώς και τα κανάλια μας σε PeerTube, YouTube και τη σελίδα μας στο Facebook, προσφέροντάς σας την, κατά το δυνατόν, πληρέστερη εικόνα για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης

Σκηνοθεσία – Γραφικά: Αντώνης Δημόπουλος

5
1
vote

Article Rating
Πηγή: Omniatv.com