13 Απριλίου, 2022
από Omniatv
1,166 προβολές

Οι πέντε συνήγοροι υποστήριξης κατηγορίας για τις δύο (πλέον) υποθέσεις που θα συνεκδικαστούν μαζί με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, σε δεύτερο βαθμό, συναντήθηκαν σήμερα με την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κ. Μαρία Γκανέ και την Προέδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών, κ. Δρακοπούλου – Τριανταφύλλη, ενόψει της διαδικασίας που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2022 στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι δικηγόροι έθεσαν το αίτημα για αποκλειστική διεξαγωγή της δίκης από την αρχή στην Αίθουσα Τελετών του Εφετείου, με το οποίο συντάσσονται τόσο η ΕΣΗΕΑ όσο και ο Δήμος Κορυδαλλού, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο η δίκη να ξεκινήσει και πάλι στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, με τα πολλά και γνωστά προβλήματα.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας και η πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης δήλωσαν ότι κατανοούν το αίτημα και ότι «θα πράξουν το σωστό».

Οι δικηγόροι καλούν κάθε θεσμικό και κοινωνικό φορέα να αναδείξει το αίτημα για αποκλειστική διεξαγωγή της δίκης στην Αίθουσα Τελετών του Εφετείου.
Πηγή: Omniatv.com