2 Μαρτίου, 2021
από Anarchy Press
233 προβολές

Υποκλιθείτε, λοιπόν, στον θεσμικό αντισεξισμό, γονατίστε στην ανυπέρβλητη κυβέρνηση του παγκόσμιου τηλεηγέτη Κυριάκου Μητσοτάκη, που τόλμησε να υπουργοποιήσει ομοφυλόφιλους και ομοφυλόφιλες, που άφησε να ανθήσει το metoo.greece.

Εάν έχεις υποστεί σεξουαλική ή εξουσιαστική βία

Στη δουλειά. Στον αθλητισμό. Στον πολιτισμό.

Στην εκπαίδευση. Στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΜΑΖΙ ΣΠΑΜΕ

ΤΗ ΣΙΩΠΗ

Η σιωπή προστατεύει τους θύτες.

Δεν είσαι μόνη. Δεν είσαι μόνος.

Είμαστε όλοι δίπλα σου.

Ναι, καλά διαβάζετε. Μπορείτε πλέον να καταγγείλετε την εξουσιαστική βία σε κυβερνητικούς φορείς, η κυβέρνηση είναι κοντά σας, το κράτος πατερούλης επαναπροσδιορίζει την σχέση του με τους καταπιεσμένους, τις μειονότητες, τα θεσμικά άμφια έρχονται να σκεπάσουν την αφόρητη μπόχα, τις αμέτρητες κτηνωδίες, τον απέραντο πόνο και τις ταπεινώσεις που έχουν υποστεί κακοποιημένες γυναίκες, ομοφυλόφιλοι και παιδιά, πρώτα απ’ όλα και κυρίως εξ αιτίας των εξουσιαστικών σχέσεων. Τώρα, όμως, καταρρέει ο παλαιός κόσμος, επαναπροσδιορίζεται και η ηθικολογία της εξουσίας, βαπτίζεται επαναστατική, κυριαρχεί ο προοδευτισμός, τα «ιερά» δικαιώματα των καταπιεσμένων μειονοτήτων, τώρα δήθεν οι ομοφυλόφιλοι δικαιώνονται γενικά, αφού πρέπει όλοι να δεχθούμε την εξουσία ενός λόμπι εξουσίας που διοικεί στο όνομά τους. Δοξολογείστε τον μεγάλο ηγέτη που μετέφερε την συζήτηση στους θεσμούς βγάζοντας από τον βούρκο τον δημόσιο διάλογο.

Να ξεχάσουμε και την υποκρισία και την αφόρητη αηδία, που νιώθουμε και για την πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση, που ήταν είναι και παραμένει υπεύθυνη για τα τουλάχιστον 2.000 ασυνόδευτα παιδιά στο κολαστήριο της Μόριας, για τα εκατοντάδες άστεγα παιδιά στο Πεδίον του Άρεως, στην πλατεία Βικτωρίας και όχι μόνο, για τους βιασμούς που υπέστησαν, για την πορνεία και την κάθε λογής κακοποίηση ανηλίκων και ανυπεράσπιστων γυναικών.

Ναι, μπορείτε τώρα που φυλακίσατε πρόσκαιρα το κτήνος με το όνομα Λιγνάδης να καμώνεστε τους ηθικούς, τους προστάτες της κοινωνίας, να καμώνεστε ότι δεν γνωρίζατε τίποτα, να κάνετε τα πάντα για να καλύψετε την συνενοχή σας, για να μην τιναχτεί στον αέρα το πολιτικό σύστημα. Αριστεροί και δεξιοί, δημοσιογράφοι, δημοσιολογούντες, θεσμικοί και μη, πολιτικοί πρώην και νυν, βουλευτές και υπουργοί. Πόση υποκρισία, πόσο θράσος, πόση άλλη κτηνωδία, πόσες μάσκες θα αλλάξετε;

Φυλακίστηκε, λοιπόν, το «τέρας», πατάχθηκε το απόλυτο κακό, τώρα σιγά σιγά τα πράγματα θα ηρεμήσουν, τα ΜΜΕ θα κάνουν την δουλειά τους, θα ρίξουν τους τόνους, να ηρεμήσουν τα πράγματα, θα έρθουν οι ψηφιακές πλατφόρμες για τις καταγγελίες, το κράτος θα κάνει τα πάντα για να μας προστατέψει. Πιστέψτε τα όλα, μην φέρνετε αντιρρήσεις, ή με την κάθαρση ή με τους «ναι μεν αλλά» θα είσαστε…

Το 2002 που καταγράφεται το περιστατικό με το μαχαίρωμα του τότε καθηγητή του Αρσακείου και καθηγητή της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου παιδεραστή και βιαστή ανηλίκων Δ. Λιγνάδη, μέσα στο σπίτι του, γεγονός που αποκρύπτεται επιμελώς από τα ΜΜΕ παρ’ ότι σείεται ο καλλιτεχνικός χώρος, η Ε. Κούρκουλα ήταν υφυπουργός Παιδείας, ο Ε. Βενιζέλος ήταν Υπουργός Πολιτισμού και η Λ. Μενδώνη κραταιά Γενική Γραμματέας του ΥΠΠΟ. Α, και ο Γ. Μπαμπινιώτης νυν και αεί πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής (Αρσάκεια, Τοσίτσεια σχολεία) και επιστήθιος συνεργάτης των εκάστοτε εξουσιών.

Η κυβέρνηση του απολύτου τηλεηγέτη Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εδώ. Ξεχνάτε πως έδρασε άλλωστε ακόμη και για τον δικό του άνθρωπο; Τον στενό του φίλο, τον Νίκο Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ, υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος που κατονομάστηκε από ανήλικα 15, 16, και 17 ετών αγόρια, θύματα κυκλώματος στην Μολδαβία, αλλά και από τον προαγωγό τους. Ο Γεωργιάδης, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Μολδαβία ως μέλος της διπλωματικής αποστολής του ΟΗΕ και της ΕΕ, καταδικάστηκε από δικαστήριο που δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ. Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν εκείνη την εποχή ο στενότερος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη· μετά τις αποκαλύψεις, παραιτήθηκε από υπεύθυνος του Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της δίκης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε να καθίσει «πίσω» για δυο, τρεις μήνες και να φύγει από το προσκήνιο ως εμφανής επικοινωνιακός του σύμβουλος, μέχρι «να καθίσει» το θέμα. Στην δίκη του τον υπερασπίστηκαν νυν βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ, όπως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά και ο νυν βουλευτής Κυρανάκης. Μάλιστα, ένα από τα ανήλικα παιδιά με τα οποία, με βάση τη δικογραφία, ο Νίκος Γεωργιάδης είχε σεξουαλικές επαφές, μίλησε και επίσημα σε δημοσιογράφους, λέγοντας πως βιάστηκε ενώ κοιμόταν. Όσο για τον νυν υπουργό Ανάπτυξης Aδωνη Γεωργιάδη, είναι εκείνος που χαρακτήρισε ως «ιδιωτική υπόθεση» του πρώην υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού του νυν πρωθυπουργού, την κακοποίηση και τον βιασμό ανηλίκων.

Τα στόματα, λοιπόν, θα κλείσουν, οι θεσμικές πλατφόρμες θα έρθουν για να αγαλλιάσουμε όλοι για την ψηφιακή εποχή, να λατρέψουμε την νέα εποχή όπου οι ομοφυλόφιλοι υπουργοποιούνται, όπου ο κοσμοπολιτισμός και η επανάσταση του δικαιωματισμού συντρίβει τον παλαιό κόσμο της συντήρησης και της πατριαρχίας.

Και τελικά να κλείσουμε τα ματιά στην κτηνωδία κάθε εξουσίας που γιγαντώνεται…

Λ.
Πηγή: Anarchypress.wordpress.com