6 Σεπτεμβρίου, 2022
από Anarchy Press
159 προβολές

«…και μάλιστα να το βαφτίζουν και Μαρία τις ημέρες της Παναγίας; Ντροπή».

Έτσι αποφάνθηκε ο αηδιαστικά ιταμός Μητσοτάκης για το κοριτσάκι, που ξεψύχισε σε μια νησίδα του Έβρου από τσίμπημα σκορπιού, εγκλωβισμένο μαζί με άλλους 40 μετανάστες, που επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα.

Η ελληνική κυβέρνηση, εκείνες τις μέρες του Αυγούστου, έφτασε να αρνηθεί, ότι η νησίδα είναι ελληνικό έδαφος για να μην προβεί στις αναγκαίες από τις διεθνείς συνθήκες ενέργειες για διάσωση των εγκλωβισμένων. Ο «εθνικός κορμός» σε ένα κρεσέντο σκατοψυχιάς, όπως ίσως θα θυμάστε κατήγγειλε τον… ξένο τύπο, που ανέδειξε το θέμα, ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις (ο εγχώριος τύπος εκείνες τις μέρες είχε πρωτοσέλιδο τη Σάντρα Μπούλοκ να ενθουσιάζεται με τη γίδα βραστή, που έφαγε στην Επίδαυρο).

Φλομώσαμε με τα κουραστικά σενάρια συνωμοσίας εις βάρος της γλυκιάς μας πατρίδας, με τις πάντα ύποπτες συμπτώσεις και την καθιερωμένη δολοφονία χαρακτήρα των ξένων δημοσιογράφων, που ανέδειξαν το θέμα, παραμονή και ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

Δεν μας είπε, όμως, ο κύριος Μητσοτάκης, πως στην ευχή το έλεγαν το κοριτσάκι, που άφησε την τελευταία του πνοή στη νησίδα του Έβρου, όπου το πολύ σ’ ένα μήνα θα σκεπαστεί ο πρόχειρος τάφος από τα νερά του ποταμού; Γιατί δεν έδωσε εντολή για μια «νόμιμη επισύνδεση» στα κινητά της οικογένειας της και των συγγενών της, που εγκλωβίστηκαν στη νησίδα; Θα ήταν πανεύκολο και νομιμότατο, καθώς τηρείται το κριτήριο της «εθνικής ασφάλειας» για να υπογράψει ο εισαγγελέας της ΕΥΠ, όλοι δα γνωρίζουν ότι ο μεγαλύτερος εθνικός κίνδυνος για τη χώρα μας είναι αυτοί οι κατατρεγμένοι, που δεν θέλουν καν να μείνουν εδώ! 

Να μάθει, που λέτε, ο Μητσοτάκης το αληθινό όνομα της 5χρονης  προβοκατόρισσας, που τόλμησε να κάνει ζημία στη σταθερότητα της χώρας και να το τρίψει στα μούτρα των ανθελλήνων. Να βροντοφωνάξει: Τη λένε Φατιμέ! Τη λένε Σάρα! Τη λένε Ρουμπελστίλτσκιν, όπως στο γνωστό παραμύθι των αδερφών Γκριμ.

Να ουρλιάξουν από χαρά οι βουλευτές και οι οπαδοί και να αποκαλυφθεί επιτέλους η Πλεκτάνη! Να πληρώσουν οι ένοχοι οι γονείς της μικρής και να ζητήσουν γονατιστοί συγγνώμη που τάραξαν την ηδύτατη νομή της εξουσίας!

Λ.
Πηγή: Anarchypress.wordpress.com