19 Ιανουαρίου, 2021
από Ypoga K94
176 προβολές

Την Πέμπτη στις 21/1 από τις 19:00, θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση για το κείμενο με το οποίο επαναδραστηριοποιηθήκαμε ως συλλογικότητα μετά από αρκετούς μήνες αδράνειας.

«{..} προσπαθούμε, όσο μας το επιτρέπουν και τα εργαλεία μας, να υπάρχει συνέπεια λόγου και πράξης τόσο στον ψηφιακό χώρο όσο και στο χώρο που κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτοοργανωμένες συναυλίες, καφενεία, προβολές, μαθήματα.

Άλλωστε για εμάς, το πώς κάνει κανείς κάτι έχει αντίστοιχη σημασία με το τί κάνει. Η ενασχόλησή μας με πράγματα που δεν είχαμε καταπιαστεί στο παρελθόν μας δίνει την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε και να εμπεδώσουμε για μια ακόμα φορά το πρόταγμα της αυτοοργάνωσης και την επίδραση που αυτή έχει στα άτομα και τις συλλογικότητες που το πραγματώνουν. Στην ευκολία κατανάλωσης υπηρεσιών και προϊόντων, αντιτάσσουμε την d.i.y. κουλτούρα και την εμπιστοσύνη στις δικές μας δημιουργικές δυνάμεις, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Από τις γραμμές κώδικα που γράφουμε μόνοι/ες μας, μέχρι τις ραδιοφωνικές εκπομπές που θα μεταδίδουμε με δικά μας μέσα και δομές, μέσα από τη διαρκή εναλλαγή σωστού και λάθους, αναπτύσσουμε συλλογικά και ατομικά τις δεξιότητες μας και αποδεικνύουμε πως η συνεργασία, η εφευρετικότητα και η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις μπορούν να παράξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς, ή τουλάχιστον με ελάχιστη, διαμεσολάβηση από το εμπόρευμα και τις σχέσεις του. {..}»

Για να ακούσετε, αλλά και για επικοινωνία μέσω του τσατ, συντονιστείτε εδώ
Πηγή: Ypogak94.noblogs.org