3 Ιουλίου, 2021
από Athens Indymedia
352 προβολές


post image

Ο ΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΞΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!

Ο ιός θα παραμείνει επειδή το κράτος χρειάζεται μια αφορμή για να επεκτείνει την κατάσταση εκτάκτης ανάγκης και την κατάσταση εξαίρεσης οι οποίες έχουν μετατραπεί σε κανονικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Οι μπάτσοι θα παραμείνουν επειδή τα μαντρόσκυλα του συστήματος χρειάζονται για να φοβίζουν τους τρομολάγνους “ορθολογικούς πολίτες” και να υπενθυμίζουν ότι το Σύνταγμα όσο θέσφατο κι αν θεωρείται από την κοινή γνώμη, σε περιόδους κρίσεων μετατρέπεται σε κουρελόχαρτο.

Η απομόνωση θα παραμείνει ως νέα τακτική διαίρει και βασίλευε, κόβοντας την μεταξύ μας φυσική επικοινωνία και αντικαθιστώντας την με ψηφία σε οθόνες.

Ο εγκλεισμός θα παραμείνει επειδή το κράτος έκτακτης ανάγκης απαιτεί πλήρη συμμόρφωση και πειθάρχηση στα μέτρα ενάντια στον αόρατο εχθρό ο οποίος μετατρέπεται στο 99% της επικαιρότητας.

Τέλος, η ταξική εκμετάλλευση θα παραμείνει επειδή το απείθαρχο πρεκαριάτο πρέπει να μάθει ποιος είναι ο νέος ρόλος του ως γρανάζι στις βιοπολιτικές μηχανές του σύγχρονου τεχνοφασισμού.

Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα, η ίδια η κανονικότητα μας έφτασε εδώ που είμαστε. Το μόνο πράγμα που έχουμε είναι η μία τον άλλον και ένα μέλλον μπροστά το οποίο φαίνεται σκούρο.

Η αντίσταση πλέον δεν αποτελεί επιλογή, αλλά καθήκον!

Παρέμβαση με τρικάκια στην Άνω Πόλη
Πηγή: Athens.indymedia.org