3 Σεπτεμβρίου, 2021
από Ypoga K94
835 προβολές

Το Distro της Υπόγας απέκτησε εφτά επιπλέον αυτοοργανωμένες κυκλοφορίες, οι οποίες προστέθηκαν στην προηγούμενη 1η προσπάθεια συλλογής hip-hop κυκλοφοριών και στησίματος hip-hop distro και διατίθενται όλες με ελεύθερη συνεισφορά.

Τα όποια έσοδα προκύψουν από αυτές, θα δοθούν εξ ολοκλήρου πίσω στους ανθρώπους που μας δώσανε τις εν λόγω κυκλοφορίες, με σκοπό να ανατροφοδοτήσουν το κόψιμο αντίστοιχων μελλοντικών.

Η ουσιαστική στήριξη της αυτοοργανωμένης σκηνής προκύπτει από τον ίδιο τον κόσμο που τη συγκροτεί, ο οποίος στέκεται ενάντια σε λογικές χορηγών ή εκκολαπτόμενων εναλλακτικών “μαγαζιών” που ψάχνουν εντός της σκηνής για π(ε)λάτες.

Οι εφτά “νέες” κυκλοφορίες προέρχονται από την Αυτοοργανωμένη ομάδα δημιουργίας Lab 26, τον Πένθιμο / Clown και την αυτοοργανωμένη ραπ συλλογικότητα Sedatephobia:

  • Lab 26
   // Άγχος του 8 (EP) (09/2019)
   // Velvet Cobra – Πεθανότητες (Mixtape) (10/2019)
   // ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ (SIDE A) (10/2020)

   Το ‘’ Κάτω απ’το κρεβάτι ‘’αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια του Lab 26.
   Εκεί συναντηθήκαμε , ανταλλάξαμε απόψεις ,αισθητικές και εν τέλει καταφέραμε να τις συλλογικοποιησουμε. Ένα αποτέλεσμα λοιπόν που εκφράζει οπτικές και βιώματα ανθρώπων από διαφορετικές πόλεις και γειτονιές , και περαν των πρακτικών δυσκολιών που συνάντησε μεχρι να πραγματωθεί, κατάφερε να λειτουργήσει ως μια αφορμή επικοινωνίας και ζύμωσης ολόκληρης της ομάδας.
   {..}
   Στοχεύουμε να μεγαλώσουμε τον κύκλο της αυτοοργανωμένης έκφρασης που έχουμε ως τώρα δημιουργήσει, αμφισβητώντας τις κυρίαρχες λογικές και πρακτικές, και να βρουμε τους τρόπους και τα μέσα για να τον δομήσουμε.

   – LAB 26 –

   {..}

  • Πένθιμος / Clown
   // Not a clone, just a clown (2019)
  • Sedatephobia
   // ΔΣ / Ονει-χο / Stam / Κάποιος Λείπει / Αγρίμι – Μαύρα Μάγια (02/2020) [επανακυκλοφορία]

   Το συγκεκριμένο project είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας από τη Rap κολλεκτίβα SedatephobiaTo “Μαύρα Μάγια” είναι μία συλλογή σκόρπιων κομματιών, οι ηχογραφήσεις των οποίων, ξεκίνησαν στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο ελεύθερης έκφρασης “ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ” το 2016 και τελείωσαν σε ένα σπίτι στην οδό Αριστομένους, αρχές του 2018. {..}

   // 3πδ – Synapse (10/2020)
   // Αγρίμι – ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ (12/2020)

   * Ο δίσκος “ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ” είναι αποτέλεσμα της rap συλλογικότητας Sedatephobia *Εδώ ξεκινάν τα σπέκια και τα ευχαριστώ σε κόσμο! {..}

   // Όνει-χο – Κάτι Λερωμένα Περιστέρια (05/2021)

Λίστα με τις κυκλοφορίες του Distro K94

* Στις ταχυδρομικές αποστολές προστίθεται το σχετικό κόστος. Όπου αναγράφεται “Ε.Σ.” στη λίστα, η κυκλοφορία είναι με ελεύθερη συνεισφορά.

Λίστα με τις κυκλοφορίες στις οποίες συνεισέφερε οικονομικά το Distro στην κοπή τους

* Για έξτρα πληροφορίες, στείλτε mail στο [email protected] (γράφοντας “distro” στον τίτλο του mail)

υ.γ.: Για την οικονομία του ποστ, κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις ηχογραφήσεις ή τους ανθρώπους που συνέδραμαν στην παραγωγή μερικών απ’ τις παραπάνω κυκλοφορίες (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, Μαύρα Μάγια, ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ) παραλήφθηκαν, αλλά υπάρχουν στα αντίστοιχα λινκ τους.
Πηγή: Ypogak94.noblogs.org